Sivut

10. syyskuuta 2012

Asu vapaa, mutta peruukki pakollinen!

Siskoni ja hänen miehensä olivat järjestäneet aivan mahtavat juhlat ystävilleen. Hiusten laittoon ei tällä kertaa tarvinnut käyttää aikaa, sillä ideana juhlissa, että kaikki saapuisivat paikalle peruukeissa. Tosin minulla meni ainakin tunti peruukkini kanssa tapellessa. Ostin ensin violetit pitkät hiukset, mutta mieleni muuttuikin (yllätys) ja halusin lyhyen vaalean. Päädyinkin Marilyn tukkaan, jota ehostin kukilla ja huivilla. Olin suht nutipään näköinen kun laitoin tuon hiussukan päähäni :D Oli outoa katsoa peilistä omaa kuvaa kun takaisin ei katsonutkaan tummatukkainen tyttö.
Löysin peruukin lisäksi ihanaa sinistä ripsiväriä, jotta sain kasvoille keijumaisen meikin.
 

 
Hurjempi puoliskoni valitsi peruukiksi tuollaisen ninjan/intiaanin, joka sopi miehen päähän kuin nyrkki silmään! Olimme aika näyttävä pari ;)
 
 
Peruukkien lisäksi iltaa oli maustettu kunnon drinkkibaarilla ja vieraat pääsivätkin testaamaan drinkkimestarin taitojaan. Isäntäpari oli valinnut 10 drinkkiä, joiden ohjeet oli laitettu ylös.
Ihana idea! Lempparini sex on the beach -drinkki oli myös listalla, ja ai että se oli herkkua varsinkin itse tekemänä!
 
 


 
Ilta oli huippukiva, varsinkin kun kaikki vieraat olivat panostaneet illan ideaa ja saapuivat paikalle peruukeissa. Drinkkibaari oli oikea menestys ja aamulla kun katsoin niin juomia oli jäänyt sen verran jäljelle, että saamme juoda drinkkejä seuraavissakin juhlissa. Wink wink Katja ja Juha ;)
 
Kun palasimme kotiin, huomasimme, että Sirkus Finlandia oli asettunut taloksi lähi kentälle. Ja mikä ihaninta kävelimme juuri ohi, kun ihanaa valtavaa Peppi Pitkätossu hevosta oltiin pesemässä.
Se oli niin kaunis!
6 kommenttia:

 1. Ihana bloggaus! Ilta oli menestys ja kiitos kuuluu kaikille itsensä likoon laittaneille <3

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen oot ollu! Niin kaunis! As always;) Ja ihana toi yhteiskuva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huomasikko mikä mulla on kädessä tossa yhteiskuvassa?

   Poista
  2. Huomasin ;) ja oon kade!!!

   Poista
  3. Huomasin ;) ja oon kade!!!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...