Sivut

27. elokuuta 2012

Koirapuistoilua vol 2 ja luumuja

Ajattelin ensin, että en päivitä toista kertaa koirapuistojuttuja, mutta kun haukut olivat niin ihania, joten pakkohan minun oli! Tälläkin kertaa chihuja oli lähemmäs 20 ja kaikki aivan ihania. Isojenkin koirien puolella oli ihania koissuja, joita pikku chihut ihmettelivät verkon toiselta puolelta. Robin oli tällä kertaa huiman reipas ja sai monta uutta kaveria. Tein hauskan havainnon, että saman väriset koirat leikkivät keskenään. Ruskeat ruskeiden kanssa ja vaalet keskenään. Olikohan suunniteltua vai sattumaa?

 
Koirapuiston jälkeen kävimme Tomin vanhemmilla laittamassa äidin kynnet kauniiksi Kreetan reissua varten. Samalla käynnillä huomasin, että luumupuun luumut olivat kypsyneet herkullisen näköisiksi ja poimin heti muutamat talteen. Pitää tutkia, mitä kaikkea luumuista voi valmistaa ennen kuin ne menevät pilalle. 
 

 
Robin tarkasti olivatko luumut tarpeeksi kypsiä!
 

4 kommenttia:

 1. Suloisia pieniä hauvoja :)
  Minusta on aina jotenkin hassua silitellä chihuja jos niitä jossain tapaan, kun ovat pienempiä kuin meidän kissa. Ja toooodella paljon pienempiä kuin meidän 30-kiloinen karvapallokoira, vaikka kotona ollessa se tuntuu aina itsestä niin pikkuruiselta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo meidän koira painaa 2,2 kg ja monet chihut varmasti vähemmän, joten aikamoinen rontti teillä on kotona :D Mutta ei ne chihut mene rikki vaikka vähän kovemminkin paijaa :)

   Poista
  2. Voi että on pikkuinen, täällä tosiaan tuo kissanpullerokin painaa viitisen kiloa :D

   Poista
  3. En edes tiedä kuinka vähän chihuahuan pentu painaa, kun Robin tuli meille se painoi 700g :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...