Sivut

15. elokuuta 2012

Parfois

Muutama vuosi takaperin bongasin Teneriffalla ollessani Parfois-laukkukaupan. Ja se oli kuin rakkautta ensisilmäyksellä. Laukut eivät olleet aitoa nahkaa, mutta tosi laadukkaita silti. Liikkeessä myytiin myös koruja, rahapusseja ja huiveja. Ostin itselleni kyseisestä kaupasta muutaman laukun, joita olen pitänyt sen jälkeen lähes päivittäin. Muutamia vuorin korjauksia olen joutunut tekemään, mutta muuten on pysynyt tosi hyvänä. Ostin myös siskolleni samasta paikasta rahapussin, joka on aivan hänen lempparinsa.
Pitkän ajan jälkeen tämä kauppa tuli yhtäkkiä mieleeni ja kävin vilkaisemassa olisiko sillä myös verkkokauppaa. No olihan sillä!
Siinä meni sitten seuraavat päivät kuolatessa laukkuja ja päätin tilata itselleni yhden. Yhden vain! Mutta sitten muistin, että en ole antanut vielä ystävälleni syntymääpäivälahjaa, joten tilasin myös hänellekin. Ja koska vaikea päätös ja tuleva laukkukateus oli melko varmasti edessä päätin tilata samanlaiset, mutta eriväriset.
Laukut toimitetaan pääasiallisesti kotiovelle, mutta esim minun tapauksesani olin toimistusaikaan töissä, joten he toivat laukut töihini. Kätevää!

Alla on kuvia tämän hetken Parfoisin mallistosta.
Alla olevassa kuvassa näkyy punasävyinen laukkuni, joka tosin on vielä hieman kurtussa toimituksen jälkeen. Onko jollaan vinkkejä miten tuommoisen hieman muovisen laukun saa suoristettua, jos se on ollu rytyssä jossain? Tungin laukkujen sisään tyynyt ja laitoin ne saunaan pehmentymään, mutta ne ei oiennut kunnolla.


Tämän tilasin kaverilleni. Oli kamalaa antaa se pois kun se oli niin täydellinen, mutta onneksi omistushaluni antoi periksi tilalle tuli antamisen ilo!


1 kommentti:

  1. Parfois on ihana kauppa! Edullisia, mutta ihania tuotteita. Sieltä saa myös koruja ja muita asusteita.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...