Sivut

7. marraskuuta 2012

It' s payday! vol III

Palkkapäivä päivitykseeni tuli hieman viivästystä, kun säädin taas ostosteni kanssa. Ostin siis itselleni ihanan untuvatakin Stadiumista, mutta kävin palauttamassa sen. Syynä siihen oli se, että kun kävin porukoilla kylässä niin äiti kaivoi minulle 5 takkia varastosta. Takit eivät mahtuneet edelliseen kämppääni, joten olin vienyt ne sinne varastoon. Mutta kuinkas kävikään ja unohdin takkien olemassa olon täysin. Siksi takki saa lämmittää talvella jotakin muuta, kuin minua.
Palkkarahani säästyivät siis hetkeksi, kunnes löysin Kodin Terrasta oikein mieluisan ostoksen. Olemme etsineet jo pitkään  keittiöön tasoa ja nyt sen löysimme. Mietin hetken haluanko maksaa siitä 120€, mutta noin puolen tunnin miettimisen jälkeen tulin siihen tulokseen, että kun kerrankin löydän sen mikä miellyttää silmää niin minähän ostan sen. Muutenkin minulla on ollut kamala kriisi tuon asunnon kanssa kun pitäisis vaikka mitä hankkia, mutta en millään löydä sopivia.
 
 
Sunnuntai ilta meni siinä askarrellen pöydän kanssa. Meitä jännitti jo etukäteen, että minkälainen osa-helvetti pahvilaatikossa odottaa, mutta onneksi kokoaminen oli oikein simppeliä ja ennen kuin huomasimmekaan oli pöytä jo kasassa.
 

 
Robin on niin hassu, kun se tulee ihmettelemään jalkoihin, kun otan kuvia. Mutta heti kun yritän ottaa koirasta kuvaa, niin se säntää pakoon. Tämä on siis hyvin harvinainen kuva :D
 
Siinä pöytä sitten komeilee valmiina kasattuna. Eikä kyllä yhtään harmita. Tuota samaa oli valkoisena, mutta onneksi päädyin tuohon tummaan, se sopii paljon paremmin meille.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...