Sivut

21. marraskuuta 2012

Koirakahvila Vainu

Jo pitkään suunnitteilla ollut herkutteluhetki koirien kanssa toteutui vihdoin. Nimittäin Koirakahvila Vainu tarjoaa tavallisen kuppilan sijaan myös karvakuonoille keksit ja rinkelit. Suuntasin kahvilaan ystäväni Jennin ja villakoira Pimun kanssa. Ja tietenkin Robin oli mukanani.
 
Kahvila oli erittäin viihtyisä ja kivasti sisustettu. Tarjottavat oli esillä nätisti ja houkuttelevasti. Herkkujen lisäksi myynnissä oli myös koirien tarvikkeita kuten takkeja, remmejä, valjaita, ruokakippoja, ruoka-alustoja ja vaikka mitä.
 
 
Ylläolevassa kuvassa on tarjolla koiran herkut, vaikka ei olisi kyllä heti uskonut :D
 
 
Robinille tuli hyvin selväksi alusta asti, että tällä kertaa suoraan pöydästä saa ruokaa. Ostimme herkkusuille koirasuklaasta tehdyn leivoksen, jossa oli jotain kreemiä välissä. Itselleni otin vohvelin valinjakastikkeella ja mansikkahillolla.
 
 
Kahvilassa oli siis myynnissä vaikka mitä nelijalkaisiin liittyvää. Näyteikkunalla oli esillä koirien pipoja, enkä voinut vastustaa kiusausta ja kokeilla sitä Robinille. Nuttu istui melko hyvin, mutta se sai silti jäädä koristamaan näyteikkunaa. Pipon sijaan ostin Robinille tossut, jotka olivat todella hyvä löytö. Viime talven 20 sekunnin lenkkien sijaan, saatan päästä jopa korttelin ympäri, ennenkuin koira jääty liikkumiskyvyttömäksi.
 
 
 
Vainu oli erittäin kiva kokemus ja aijon ehdottomasti mennä uudelleen!
Kiitos Jennille ja Pimulle mukavasta kahvihetkestä.  

5 kommenttia:

 1. Voi vitsit miten herkullisen näköisiä koiranruokia. Ihanat tossut!! :D :D Toivottavasti ne vähentää Robinin palelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti vähentävät palelua ja päästään talvellakin ulos. Noi koirien herkut oli kyllä aika yllätys, olin ihan varma, että ne oli ihmisille :D

   Poista
 2. Taas se kommentti hävis? Noh, kirjotan uudestaan.
  Mäkin niin tahtoisin mennä käymään tuolla! Mutta ei ton mun koiran kans oikein voi mennä :D Ehkä tuun sun ja Robinin mukaan joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mennään vaan joskus. Siellä oli oikein mukavaa!

   Poista
  2. Niin ja kyllä se toinenkin kommentti oli tullu ;) Olet vain yli-innokas kommentoija :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...