Sivut

14. marraskuuta 2012

Kynsi arkistot

Keräsin koneelta kasaan hieman kynsijuttuja, joita en ole muistanut ollenkaan laittaa tänne näytille. Joissakin kuvissa kynnet on saattanut vilahtaa, mutta nyt ajattelin laittaa kunnon kuvat.
Rakastin näitä ihania pitkiä verenpunaisia kynsiä! Ne olivat kyllä aika hurjan pitkät, mutta kaikkeen tottuu. Tein kynnet läpinäkyvästä akryylista ja lakkasin kynsilakalla päälle, mutta lakka olisi saanut olla vähän peittävämpää, koska kynnen ja sormenraja näkyi läpi. Tosin se ei oikeastaan haitannut, koska lakkasin nämä kynnet melko pian violeteiksi (niistä en löytänyt kuvia).
 
 
Punaisten kynsien jälkeen tein kokonaan uudet kynnet turkoosi-hopealla kimalteella. Nämä olivat siis Milanon reissulle tehdyt kynnet. Tosin kyllästyin melko nopeasti näihin ja toiseksi aloin tehdä jouluaskarteluja, joten kynnet eivät ehkä kuuluneet samaan yhtälöön koruompelun kanssa.
Joten...
 
 
...halki, poikki ja pinoon!
 
 
Halusin kumminkin, että kynnet ovat nätit, sekä halusin päästä kokeilemaan uusia tilaamíani geelikynsilakkoja. Jotka ovat aivan huippuja! Niin helppoja ja nopeita. Kynsiä voi helposti koristella pienillä (tai no miksi ei isommillakin) kynsikoristeilla.
 
 
Alla olevassa kuvassa on siskoni kynnet, jotka tein myöskin Milanon reissulle.  

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...