Sivut

5. marraskuuta 2012

Miau miau ja nam nam

Perjantai alkoi normaaliin tapaan työpäivällä niin kuin aina ennenkin. Mutta odotin työpäivän päättymistä ja viikonlopun alkamista, kuin kuuta nousevaa. Oli siis tulossa kiva viikonloppu.
Heti työpäivän jälkeen kävin hieman laittamassa itseäni hieman fressinpään kuntoon, jonka jälkeen suuntasin ystäväni Ellin luokse.
 
 
 
Ellillä oli kaksi ihanaa kisua Aapo ja Pontus. Yleensä en oikeen tykkää kissoista, mutta nämä olivat oikeen huippu yksilöitä. Niin kilttejä, pehmeitä ja erittäin komeita. Ja miten valokuvauksellisia ne olivatkaan! Konttasin pitkin lattioita kissojen perässä ottamassa kuvia, mikä ei kyllä kaksikko haitannut (toivottavasti ei Elliäkään :D)
 
 
Pelkäksi kissojen kuvaamiseksi ei ilta kuitenkaan mennyt, vaan herkuttelimme myös Ellin loihtimalla kolmen suklaan juustokakulla. Voiko oikeasti enään paremmalta kuulostaa???  Eikä ainoastaan kuulostanut hyvältä vaan makukin oli syntisen hyvää.
Hyvä Elli!
 
 
Herkuttelun jälkeen tutustutin Ellin Twilight maailmaan. Uskomatonta, että jotkut eivät ole katsoneet ollenkaan näitä vampyyrileffoja. Itse olen ainakin menettänyt sydämeni näille leffoille. Ja olen varmasti ensi-illassa, kun viimeinen elokuva pyörähtää käyntiin.
 
 
Kiitos Ellille herkullisesta illasta ♥

4 kommenttia:

 1. En tie tuliko mun aikasempi kommentti vai häviskö se jonnekin :o Mutta kiitos itsellesi <3 Pöltsäsin ton kuvan missä Pontus kattoo ylös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on ehkä maailman ihanin kissan kuva mitä oon ikinä nähny (ottanu);)

   Poista
 2. Ah, Twilight <3 ensi-iltaa odotellessa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...