Sivut

22. huhtikuuta 2013

It' s payday! vol VI - Ripset

Otin noin vuosi sitten ensimmäistä kertaa ripsien pidennykset/tuuhennukset. Olin niin tyytyväinen niihin, että kävin huoltamassa niitä useaan kertaan. Varsinkin kesäaikaan ripset on todella kivat, koska muuta meikkiä ei juurikaan tarvitse. Olet siis herätessäsi heti valmis päivään.
Soitin kampaajalleni Suville ja varasin häneltä jälleen ajan uusille räpsyille. Ripsien laitossa menee noin kaksi tuntia aikaa, eikä toimenpide ole lainkaan epämukava tai kivulias. Haastavinta on pysyä paikallaan nauramatta, jotta luomet eivät liikkuisi. 
Seuraavana päivänä sain työkavereilta tosi hyvää palautetta ripsistä. Näyttivät kuulemma todella luonnollisilta ja tosi hyvin tehdyiltä. Itse olen täysin samaa mieltä, olinhan sentään tuijotellut ripsiä edellisenä päivänä peilistä, aina tilaisuuden tullen. 


Pidennysten idea on selkeä; yksittäisiä ripsikuituja liimataan kiinni omiin yksittäisiin ripsiin. Eli yksi kuitu per ripsi. Ripsikuituja on erilaisia ja niissä vaihtelevat pituus, paksuus, kaarevuus ja väri.
Pituusvaihtoehtoja on noin 6mm - 17mm.
Ripsipidennyksiä ei tarvitse sen kummemmin hoitaa mitenkään. Niitä on hyvä harjata hellästi pari kertaa päivässä niille tarkoitetulla ripsiharjalla, jotta ne pysyisivät oikeilla paikoilla, eivätkä menisi "takkuun". Ripsiin/kasvoihin ei saa käyttää öljypohjaisia tuotteita, eikä öljymäisiä meikinpoistoaineita. Meikki poistetaan silmänalueelta vanupuikoilla. Myös ripsien taivutus on kielletty. Suihkua, saunomista, hikiliikuntaa tai mitään missä ripset kastuisivat, on vältettävä ensimmäisen 24 tunnin aikana, jotta ripsiliima ehtii kuivua kunnolla.
Osa ripsistä tippuu pois heti ensimmäisien päivien aikana, mutta se on täysin normaalia. Ripset uusiutuvat jatkuvasti ja eri kasvuvaiheissa olevat ripset pysyvät kiinni eri tavalla. Harvenemisen takia ripsiä tulisi käydä huoltamassa 2-4 viikon välein.

Minulle laitettiin 8mm, 10mm ja 12mm pituisia ripsiä, paksuudella 0.20 ja C-kaari. 


Kiitos Suville ihanista ripsistä!

6 kommenttia:

 1. Kauniit ripset! Todella luonnolliset. Sellaiset överi-pidennykset on tosi rumia.
  Toivottavasti sun omat ripset ei mene huonoon kuntoon pidennyksien takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, että yli pitkät ripset ei oo enään kauniit.

   Poista
 2. Noi on kyllä tosi kauniit ja ihanat<3 Tulee taas himo että tahtois itellekin!

  VastaaPoista
 3. Tanja sulla on aivan ihana blogi! Pieni urakka lukea kaikki postaukset, mutta nyt meen jo parin vuoden takaisissa ;) Jos joskus tarvitsen jotain mittatilauksena, voiko sulta mahdollisesti sellaista tilata? t. Laura luokkakokouksesta

  VastaaPoista
 4. Kiitos Laura! oon tehny kyllä mittatilaustöitä eli miks ei :) Riippuen tietenkin suunnitelmasta, ajasta ja budjetista.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...