Sivut

7. huhtikuuta 2013

Viikonloppu ja uudet kynnet!

Taas meni yksi viikoloppu ja sekin hieman sairastellessa. Sunnuntaipäivän vietin ihan kotosalla ja päätin tehdä pitkästä aikaa rakennekynnet. Yleensä teen pidennykset akryylimassalla, mutta nyt kokeilin tippipidennyksiä. Ne oli tosi helpot ja nopeat kiinnittää. Jos aikoo tehdä koristukset geelillä, tipin pinta pitää viilata, mutta akryylillä tehtäessä tipille ei tarvitse tehdä mitään. Muutaman Youtube -videon jälkeen ajattelin, että helppo homma ja ruupesin tuumasta toimeen. 
Kahden tunnin jälkeen olin edelleen ensimmäisen käden kimpussa ja tuskaisempana kuin ikinä. Kirosin ja kiukuttelin itsekseni, että mikä oikeen tässä menee pieleen. Akryyli ei kovettunut tarpeeksi ja lohkeili kynnen pinnasta. Ensimmäiset kynnet olivat onnistuneet täydellisesti ja kaksi viimeistä ei millään. Noin puolen tunnin pähkäilyn jälkeen katseeni kiinnittyi kahteen melkein identtiseen purkkiin pöydällä. Samassa tajusin, että olin ajatuksissa kaatanut akryylinesteen sijaan kynnenpuhdistajaainetta pieneen kippoon ja yrittänyt sekoittaa sitä akryylijauheeseen. Ei ihme, että akryyli ei kovettunut tarpeeksi.
Oikeilla sekoituksilla työ alkoi taas luistaa, mutta aikaa kynsien tekoon meni ihan hirveän kauan. Melkein 4-5 tunnin jälkeen olin valmis ja niin väsynyt, että nukahdin sohvalle kuin pieni vauva.
 
 Tein erisävyisistä akryylijauheista ja glitteristä sekoituksen, josta muotoilin kynnen kärkeen violetin viistotuksen.


Kynsien tekeminen itselle onnistuu tosi hyvin vasempaan käteen, mutta oikeassa on aina vähän haasteita. Vasemman käden koordinaatio kun ei ole vielä ihan täysin oikean tasoinen. Ajattelin, että Tomi voisi vähän auttaa, mutta eihän siitä mitään tullut... :D Yritys oli ainakin kova ja hyvät naurut saatiin. Onneksi viilatessa saa ylimääräiset akryylit pois.


Viilauksen ja loppugeelauksen jälkeen, kynnet näyttivät ihan kivoilta. Viistotuksen olisin jälkiviisaana tehnyt toisin päin, mutta ensi kerralla sitten. Olisin myös lisännyt rajalle muutaman koristeen, mutta koristeliima/tippiliima, ei oikein tuntunut toimivan. Saa nähdä miten tippipidennykset pysyvät. Ainakin jo nyt peukalot tuntuvat hieman kipeiltä tippien puristuksen takia :/

 

Loppuun vielä kuva kynsistä, jotka tein serkulleni joku aika sitten. Noista tuli tosi kivat ja siistit. Vähän glitteriä arkeen.

4 kommenttia:

 1. Onko noi värilliset jauheet akryylijauheita? Wau miten hienoja! Mulla on vaan kirkas, valkoinen ja vaaleanpunainen. Oikeaan käteen on kyllä todella hankala tehdä siististi. Tosi kauniit tuli noista sun ja serkkusi kynsistä! Mulla ei ole edes mitään glitterijuttuja, vois joskus hankkia. Niillä saa niin helposti näyttävyyttä.

  VastaaPoista
 2. Joo, on noi akryylijauheita tossa kuvassa. Ostin joskus sellasen "Tropical colors" -setin ja siinä tuli oikeen herkkuvärejä. Nyt tilauksessa on sitten vähän vakavempia värejä, kuten mustaa ja muita tummia sävyjä. Ja akryyliijauheeseen voi sekottaa noita kimalteita ja glittereitä ihan huoletta, niin ei tarvitse erikseen ostaa kimalleakryylejä. Niitäkin siis myydään. Ja lisävinkkinä: kynsiin saa kivaa piristystä jos sekottaa kirkkaaseen akryylijauheeseen, kirkasta kimalle glitteriä ;)

  VastaaPoista
 3. Upeita molemmat kynnet! :) Tahtoo kans ;)

  VastaaPoista
 4. Kivat,tein vähän samanlaiset lakat vähän aikaa sitten, juuri toisin päin!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...