Sivut

27. huhtikuuta 2013

Synttärikukkia

Huomenna on taas se päivä kun silmäkulmaan tulee yksi ryppy lisää. Ihanaa! ;) Olen aina pitänyt synttärijuhlista, eikä vanheneminen ainakaan vielä tunnu pahalta. Täytän siis 24 vuotta, mikä on ihan huippua senkin takia, että onnenlukuni on aina ollut 24. Ja nyt tietenkin odotan, että tästä vuodesta tulee jotenkin erikoisen ihana ja ihmeellinen.

Tänään olen pyytänyt muutaman kaveri kylään juustokakulle ja drinksuille. Huomenna (oikeana synttäripäivänä) menen äitin kanssa teatteriin ja Tomi on ehkä järjestänyt jotain ohjelmaa.
Pyysin Tomilta synttärilahjaksi ison vaaleanpunaisen kimpun, jonka kävimme tänään hakemassa Lamminpään Puutarhalta. Olen jotenkin ihmeellisesti hurahtanut kukkiin ja rakastan pitää niitä kotonani.

Valmiita kimppuja oli puutarhalla paljon, mutta päätin suunnitella silti oman. Ensin kerroin floristille, kuinka paljon olen valmis maksamaan kimpusta ja hän kertoi minkälaisia kukkia kimppuun kannattaa laittaa ja mitkä sopivat yhteen. Iloista, todella ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua. Olen itse supertarkka "muotoseikoissa", mutta nainen asetteli jo kylmiössä kukat niin kauniisti, että annoin hänelle vapaat kädet kimpun tekoon.
Sillä välin kun minä ja Tomi kiertelimme sisäputarhassa nainen teki kimpun ja olin enemmän kuin tyytyväinen.

Kiitos Lamminpään Puutarhan työntekijälle!4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...