Sivut

24. huhtikuuta 2013

PEZ

Tomi osti mulle kerran noita PEZ -karkkeja ja olin tosi tosi innoissani niistä, varsinkin kun tuli ihania lapsuusajan muistoja mieleen. Mutta sitten iski pettymys, kun ne eivät maistuneetkaan niin hyvälle, kuin lapsena. Kunnes tajusin, että se johtui täysin siitä, että syödessäni karkkeja, söin niitä suoraan kääreestä, eikä minulla ollut lainkaan PEZ -konetta. Mikä virhe!
Muutama viikko takaperin pöydälleni oli ilmestynyt sydämmellä varustettu PEZ -kone.
Love it!

6 kommenttia:

 1. Aah ihanan romanttista, en edes muistanut moisia "koneita" ennen kuin mainitsit :) Ja yleisesti miten sa aina saatkin hiuksesi niin upeiksi!? Terkut syksyisen aurinkoisesta Sydneysta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on uskomatonta miten noin pienistä asiosta voi tulla niinkin romanttinen ja lämmin olo :D
   Ja hiuksista sen verran, että itselläni on ihan super roikkuva, liukas ja tikkusuora tukka. Eli todella haastava laitettava. Vuosien varrella sitä on oppinut, miten juuri oma hius käyttäytyy. Yleensä pelastukseni suoristusrauta (ja tietenkin lämpösuoja), kampaussuihke, kuivashampoo ja eri vahvuiset lakat. Erittäin tärkeää on saada tyvi tarpeeksi pitäväksi ja kuokkeaksi, jotta kampaus pysyy koko päivän.
   Ensi viikolla päivittelen hiusjuttuja viikon jokaisena päivänä, joten muista seurailla, jos sieltä löytyisi vaikka kampausideoita.

   Poista
 2. Noi PEZit täytyy kyllä tosiaan syödä siitä koneesta, ei ne muuten maistu millekään. :)

  VastaaPoista
 3. Mun hiukset on kuuleman mukaan ihan eri laatua. Luonnon kiharat tai laineavat (onko tuo edes oikea sana ;) karkeat ja hiusta on aimo laja. Aina sita kovasti ohennetaan kampaamolla kaydessa. Nauroin muuten kuin tein sita "LP kuppia" ohjeidesi mukaan ihan taysia, ei ihan heti meinaan tullut Aalto maljakkoa ;) Mies (aussi) oli ihan, etta taasko olen tarahtanyt, lause jonka oppinut suomeksi oli minun hullu suomalainen vaimo haaa. Mutta tykkasin kylla lopputuloksesta, useiden kokeilujen jalkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun hiuslaatusi on kyllä kanssa haastava, varsinkin jos se menee heti kiharalle, jos tulee hieman kosteampi ilma. Mutta eiköhän senkin saa jollain kesytettyä :D
   Hah, pystyn kuvittelemaan, miten miehesi on katsonut vierestä kun muovailet vinyylejä :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...