Sivut

11. heinäkuuta 2013

Baby Shower

Juhlimme ystävälleni Marielle järjestettyjä yllätys Baby Showereita viime sunnuntaina. Juhlat olivat ensimmäiset laatuaan ainakin minun osaltani ja jouduinkin googlen avulla tutkimaan, mikä on juhlien etiketti. Baby Showerit ovat siis varpajaisille vastaaja juhla äidille ja järjestäjä naisille (miehiä siis ei näihin juhliin ole tapana kutsua). Baby Showereilla siis juhlitaan sekä tulevaa perheenlisäsystä, että odottavaa äitiä.
 
Päätin tehdä lahjaksi tuttinauhoja, joita olimme Marien kanssa ihastelleet aivan raskauden alkuaikoina. Tuttinauhamalleja on varmasti satoja, mutta minä päätin tehdä kankaisen, jossa on klipsi kiinnitys. Kävin Lielahden Kontista hakemassa käytettyjä klipsejä vanhoista lasten henkseleistä. Löysin, sekä mattapintaisia että kiiltäviä klipsejä.
 
 
Tuleva äiti on ostanu toinen toistaan ihanempia vaatteita vauvalle, joten tuttinauhojenkin tulee olla tyylikkäät ja erilaisiin tilaisuuksiin sopivat. Tein kaksi nauhaa. Toinen sopii arkisempiin vaatteisiin ja toisessa on hieman strasseja, tuoden juhlatunnelmaa pukeutumiseen. Lisäksi tein vauva-aiheisen kortin, johon kiinnitin nauhat ikäänkuin pyykkinarulle.
 
 

Lisää Baby Shower -juhlista löytyy Marien omasta blogista: Pasión por la Vida.
 

3 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...