Sivut

22. heinäkuuta 2013

Lahjakortti ostoksilla

Löysin kaapin pohjalta Keskon 50 € lahjakortin. Soitin lähes samantien serkulleni, joka suostui lähtemään kanssani shoppailureissulle. Kävimme myös sisustusliike Aadassa (jonne myöskin minulla oli lahjakortti), mutta sieltä en löytänyt mitään. Suuntasimme siis kohti Kodin ykköstä, jossa oli parhaillaan alennusmyynnin käynnissä. Tein 50€ tosi kivoja löytöjä, vaikka ostokset olivatkin hieman "pakko-ostoja", koska lahjakortti oli käytettävä kokonaan. Mukaan lähti farkkukankaasta neulottu matto, ihastuttava peltirasia, puinen laatikko (ensin ajattelin, että laitan siihen ompelutarvikkeita, mutta siihen päätyisin sipulit ja oliiviöljy) sekä valkosiniraidalliset patalaput ja -kinnas.


Matkalla kotiin kävin kaupassa ja mikäs mikäs sieltä kylmäkaapista löytyi :)

4 kommenttia:

 1. Mä pengoin kanssa tässä yhtenä päivänä cocis-hyllyä Susanna-pullon toivossa, mutta ei löytynyt ja nappasin sitten lähimpänä olleen Jounin. :D Tanja olisi silloinkin löytynyt.

  Kivoja löytöjä, varsinkin tuo matto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "nappasin sitten lähimpänä olleen Jounin" heh :D Toi matto oli kyllä aika löytö, ja se oli vielä tarjouksessa, niin oli pakko ottaa mukaan :)

   Poista
 2. Onpas ihana tuo puinen laatikko! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...