Sivut

27. heinäkuuta 2013

Summer outfit


Voi pojat mikä lomaviikko minulle sattuikaan. Minulla ei ole ennen ollut kunnon kesälomaa, enkä oikein osannut arvioda, että mihin aikaan haluan pitää moisen. Valitsin ihan summassa kalenterista tämän viikon ja en voi olla muutakuin tyytyväinen. Aurinko on paistanut pilvettömältä taivaalta, eikä lämpötiloissakaan ole ollut valittamista.
Ja olen viikon aikana ehtiny tehdä vaikka mitä. Hyvä minä!

Tänään ohjelmassa oli auringonottoa ja illalla Tomi vei minut syömään Hulluun Poroon, jossa oli ihan taivaallisen hyvää ruokaa.  Kävimme pyörähtämässä Puistoreggaessa ja matkalla sinne huomasimme, että keskustorilla oli käynnissä "dinner in the sky" -tapahtuma, jossa nimensä mukaisesti ruokaillaan ilmassa 50 metrin korkeudessa. Vaikka minulla ei ikinä ole ollut mitään kummempaa korkeanpaikankammoa, tuntui ajatus ruokailusta niin korkealla aika hurjalta. Onneksi olimme juuri ruokailleet jalat turvallisesti maanpinnalla.
Illalla piti mennä vielä kavereiden kanssa kaupungille, mutta jo viikon myllertänyt flunssa otti jälleen voiton ja veti minut lepäämään kotisohvalle. Toivottavasti huomenna jaksaisi vielä nauttia viimeisestä lomapäivästä. 

4 kommenttia:

 1. Jaa tekin ootte pyöriny eilen kaupungilla samoilla huudeilla kun me ;)Ei törmätty vahingossa!
  PS. Upeita kuvia!! ja kiva asu tietenkin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, te olitte kanssa siellä :) Me kyllä käytiin aika pikaseen.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...