14. elokuuta 2012

Koirapuistoilua ja Amurin Helmi

 Olen niin innoissani, kun löysin netistä tiedon, että chihuahuoilla on oma vakiovuoro tapaaminen Hakametsän koirapuistossa sunnutaisin klo 14.00. Menin tietenkin heti seuraavana sunnuntaina Robinin kanssa puistoilemaan. Saavuin paikalle ensimmäisenä ja ajattelin, että tuleekohan tänne ketään muita. Mutta pikku hiljaa puisto alkoi täyttyä chihuista ja aikamoisesta temmellyksestä.
Robinia vähän pelotti alkuun kun koiria oli yhtäkkiä paikalla niin monta, mutta kyllä se jännitys lähti pois.
Ja jos on vähänkään pentukuumetta niin en suosittele tätä vuoroa, sillä nytkin paikalla oli kaksi pentua, jotka olivat yli-ihania!
Aijon ehdottomasti mennä mukaan seuraavillakin kerroilla!
Tänään aamulla kävimme Eevan kanssa aamupalalla Amurin Helmessä. Menin vasta iltaan töihin, joten aamulla ehti tehdä vaikka mitä. Ja päivästä tuli vielä niin kaunis, että yhtään pilveä ei taivaalla näkynyt.
Suosittelen Amurin Helmen aamupalaa kaikille jotka eivät siellä ole käyneet. Aamupala on melko tavallinen, mutta miljöö  on ihana: puutalo työläiskorttelissa. Ja mikä olisikaan parempi tapa aloittaa aamu kun kunnon aamiasella hyvässä seurassa ja ihanassa paikassa.
Aivan ihana paikka! Suosittelen  ehdottomasti ja erityisesti joulun alla!
Aamupalan jälkeen kävimme kävelyllä Pyynikillä ja sitten nautimme Laukontorilla auringosta.7 kommenttia:

 1. Kiitos seurasta <3

  VastaaPoista
 2. Hei jee sä löysit sitten koirapuistotouhuja Robinille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo löysin ja siellä oli tosi kivaa, vaikka Robinia vähän kummastuttikin touhu. Kyllä se sillä vähän innostu aina välillä juokseen. Siinä isojen koirien puolella oli tosin semmonen valtava räksyttävä koira ja sen omistaja anto sen vaan haukkua ja vaania niitä pikkukoiria siinä aidan takana. Se oli vähän harmillista, kun Robin ehkä sitäkin vähän jännitti.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...