1. elokuuta 2012

Korut järjestyksessä

En uskonut taas silmiäni, kun rupesin järjestelemään korujani. Aina kun avaan uuden muuttolaatikon niin jokaisesta  löytyy lisää koruja, koruja ja koruja. Ensin ajattelin, että laitan korut vaan laatikkoon ja kaappiin, mutta jos sen teen niin en ikinä tule käyttämään koruja. Joten nyt kun kerran olen hamstrannut hiluja niin paljon että päätin laittaa ne nyt kynnolla tyrkylle. Eipähän enään tule lauseita: "ai mulla on tällänenkin".
Joten ei muuta kun ahkerasti koristelemaan!
Ja tietenkin otin hieman kuvia!Saan olla itsestäni niin ylpeä, kun asensin tuon naulakon ihan yksin. Laitoin proput ja kaikki! Tuon ihanan turkoosin naulakon löysin uudesta Tamperelaisesta sisustusliikkeestä Onnen Ovesta.
Olisin voinut ostaa koko kaupan tyhjäksi!
 Ylempi kenkä kuvaa minua: yritän salakuljettaa kenkiä kotiin ja toinen valkoinen kenkä kuvaa äitiäni joka yrittää kaikin tavoin opettaa minulle säästämään rahaa! Naamio on muisto Italian matkasta Venetsiasta.

Tuon peilin aijon ehkä maalata turkoosiksi.


 Tämä lintuhäkki on ihana! sivuilla roikkuuu korvakoruja ja sisällä on kynsilakkoja (sekä pieni iltasnapsipullo...)Laatikon kätköistä löytyy lisää koruja! liikaa! En ehdi ikinä käyttään noita kaikkia. Enkä ikinä pysty heittämään mitään pois.
Minkätakia tunneside-geenini on niin valtava?2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...