20. elokuuta 2012

Match Show ja koirien hyvinvointitapahtuma!

 Ja niin saapui sunnuntai sekä Match Show ja koirien hyvinvointitapahtuma! Aamulla rankkasade yllätti ja hieman hankaloitti alkuvalmisteluja, mutta pienien ongelmien jälkeen saimme tapahtuman loistavasti käyntiin. Kävijöitä oli oli todella paljon ja alue täyttyi nopeasti niin ihmisistä kuin kaikenkarvaisista koirista.
Minut oli nimetty pitämään huolta nakkikisasta. Kisan idea oli yksinkertainen: viiden kupin alle sekä juomakuppiin veden joukkoon oli piilotettu nakit, jotka koiran piti löytää ja syödä. Suorituksesta otettiin aikaa ja päivän päätteeksi kolme nopeinta koiraa palkittiin.
Olin alunperin ajatellut, että tehtävä on helpompi isoille koirille, mutta yllätykseksi pienet koirat olivat melko nokkelia tässä kilpailussa.
Koirat olivat niin hassuja suorittaessaan tehtävää. Oli tassutekniikkaa ja kuonotekniikkaa. Jotkut kaatoivat kuppeja ihan sattumalta ja jotkut jopa innostuivat merkkaamaan kuppeja nakkien syönnin jälkeen. Koirilla meni radan selvittämiseen 33 sekunnista yli 2 minuuttiin. Jotkut joutuivat keskeyttämään, koska nakit eivät maistuneet tai ramppikuume oli liian suuri.
Voittajaksi selviytyi Ansa-terrieri, joka teki tuon päivän kärkiajan 33 sekuntia.
Nakkikisaan osallistui 54 koiraa, joten voitte vaan kuvitella kuinka kipeät reiteni ovat tällä hetkellä, kun kyykistyin piilottamaan noin 300 nakkia.

Alla on vielä kuvia tapahtumasta.Nuorin osallistuja oli 13 viikkoinen pentu. Kovin innokkaasti vaavi kuppeja nuuskutteli, mutta pienellä avustuksella nakit löysivät pian herkuttelijansa suuhun.
Nakkikisan voittaja Ansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...