Sivut

7. lokakuuta 2013

Day with me

Tänään luvassa siis "Day with me" -päivitys. En ole tällaista ennen tehnyt, joten nähtäväksi jää miten selviydyn. iik ;)

Heräilin aamulla klo 8 aikaan pirteänä kuin peipponen ja tarkistin puhelimeen yön aikana tulleet viestit ja facen.Tomi oli yötä kaverillaan, joten sain koko aamun tehdä rauhassa tyttöjen juttuja. Juhuu! Robinin löysin sohvalta lampaantaljan alta ja kun hauva oli tehnyt pitkät aamuvenyttelyt, lähdimme pienelle aamulenkille.
 

Aamulenkin jälkeen söin aamupalan ja puuhastelin kaikennäköstä. Siivosin, laiton tiskejä, leikin Robinin kanssa, kastelin kukkia, neuloin, leikin lisää Robinin kanssa. Telkkarista katoin Gleetä, Juttaa ja puolen vuoden superdieettiä ja Rillit huurussa. Kun tiskikone oli valmis söin lounaan ja lähdin Robinin kanssa noutamaan pakettia, joka oli saapunut lähi Salelle.


Jätin auton parkkiin Salelle ja lähettiin Robinin kanssa lenkkeileen Ala-Pispalaan. Rannassa kävi tosi kova tuuli, mutta maisemat oli niin uskomattoman syksyset ja kauniit, että se ei haitannut meitä ollenkaan. Rakastan lenkkeilyä Pispalan alueella!


Lenkin jälkeen olin suunnitellut vieväni Robinin kotiin ja lähteväni siitä suoraan salille, mutta kotiin päästyäni olo tuntui heikolta ja kuumeiselta. Tomikin oli tullut jo kotiin ja päätimme laittaa saunan päälle ja ottaa päivälöylyt. Sitä ennen nappasin buranan naamaan ja otin pienet 30 min päikyt.

 

Pienet unet, burana ja sauna tekivät tehtävänsä ja olo koheni niin, että lähdimme käymään kaupassa. Päälleni laitoin ebaystä saapuneen sinisen toppaliivin. Lov it!  
Halusin ehdottomasti mennä Prismaan, koska olin päättänyt tehdä oikeen herkkusalaatit töihin tulevalle viikolle. Ja Prismasta löytyy hieman kattavampi hedelmäosasto, kun tosta meiän lähivalkkarista. Ostin mm. granaattiomenoita, josta olin juuri lukenut hyvää fit-lehdestä. (elämän pieniä iloja :))
Päätimme viettää rauhallisen koti-illan leffoja kattellen, sillä oloni oli vieläkin hieman heikko. Olin saanut siskoltani kiitoslahjaksi juhlajärjestelyistä lahjakortin Makuuniin, joten haimme sieltä Iron Man 3 ja Step up - Revolutionin. Toi Step up oli niin mieletön, että ei mitään järjee! Rakastan tanssileffoja ja varsinkin kaikki Step up -sarjan leffoja. Sitten pääsemmekin tohon Iron Maniin: 30 min leffan alkamisesta olin aika kovaa vauhtia matkalla höyhensaarille. Siitä sitten puolenyön aikaa ryömin sänkyyn yöunille.Sellainen minun lauantai päiväni tällä kertaa. Mitään henkeäsalpaavaa ei tapahtunut, mutta ehkä tuleva viikko tuo jännittäviä juttuja tullessaa. Menen muunmuassa ostamaan kankaita hääpukua varten, jonka olen luvannut tehdä. Jännittävän pelottavaa.

Näihin kuviin ja tunnelmiin. Hyvää yötä!

1 kommentti:

  1. Näyttääpä liivi hyvältä! :) Laita enemmän kuvia jossain vaiheessa!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...