Sivut

11. lokakuuta 2013

Lintuhäkki amppelina

Sain ystäviltäni syntymäpäivälahjaksi lahjakortin sisustusliike Aadaan. Liike on täynnä toinen toistaan ihanampia sisustustavaroita ja huonekaluja. Ostoksille ei kannata mennä kevyellä rahapussilla, sillä tuotteilla on melko korkeat hinnat. Olen käynyt muutaman kerran ihastelemassa tuotteita ja katsomassa jospa löytäisin jotain sopivaa, mutta joka kerta olen palannut kotiin tyhjin käsin, koska en ole raaskinut ostaa mitään, juurikin niiden korkeiden hintojen takia. Periaatteessa, eihän sillä ole väliä paljonko tuotteet maksavat, kun ostan ne joka tapauksessa lahjakortilla, mutta en millään haluaisi käyttää koko 50€ kynttilänjalkaan.
 
No sitten viime kerralla löysin kivoja juttuja ja sain lahjakortin käytettyä. Ostin mustan lintuhäkin ja lasiastian, jota voi käyttää moneen tarkoitukseen. Lintuhäkki maksoi noin 15e ja lasiastia noin 40€. Liikkeen myyjä oli todella mukava ja sain paljon hyviä ostoksiini liittyviä vinkkejä. Myyjä vinkkasi muunmuassa, että useat sisustajat ovat ostaneet lintuhäkkejä amppeleina. Hän kertoi myös, että kannattaa ripotella suolaa lämpöherkille alustoille, jotta esim kynttilöiden ja tuikkujen lämpö ei pilaa/polta niiden allaolevaa pintaa.
Testatttu on ja toimii kyllä :)
 
 
Jotta sain lisätilaa laskeutuville oksille, leikkasin muutaman kalterin pois ja käänsin ne kiemuralle häkin yläosaan.

 


 
Alla vielä kuva lasiastiasta, jonka ostin samalla kerralla. Eli se on tuo kuvan vasemmassa alareunassa oleva, pienillä sydämmillä koristeltu ihanuus.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...