Sivut

6. elokuuta 2012

Mother Nature Day

 Laitoin tänään aamulla päälle niin luonnonväriset ja -tyyliset vaatteet, että tuntui kun olisin ollut mikäkin luontoäiti. Tosin tuo tunika on yksi lemppareistani, varsinkin kun se on matkamuisto kivalta Teneriffan reissulta, mutta erityisesti sen takia, että mekon etuosan kirjailu on käsintehty ja on todella kaunis ja taidokas. 
Ja lisäksi väri on ihana ja sopii minulle hyvin!
Tunikan kaveriksi laitoin uudet verkkoleggarit, jossa on hauska hapsureuna. 





Ja sitten pääsen tämän hetken lemppariaiheeseeni: kynsiin!
En malta pitää samoja kynsiä 2 viikkoa pidempää vaan haluaisin harjoitella niin paljon kuin vain voin. Joten tänään tein samaa nature aihetta jatkaen vihreät kynnet, joissa sisällä kuivakukka. Tosin kuivakukka näytti geelauksen jälkeen ihan mädäntyneeltä... mutta toisaalta ihan nätti se on vielä. En ehtinyt tehdä kun kahteen sormeen, mutta mikäs kiire tässä. En ole muuten tainnut näyttää vielä edes edellisiä kynsiänikään. No laitan ne joku toinen kerta. Tuossa alla olevassa kuvassa näkyy vähän, mutta ei tarpeeksi tarkasti. 



Kävimme illalla vielä Tomin vanhemmilla kylässä. Vaihdoin nature asun pois (mekon merkki muuten on Nature, aika hauska sattuma) ja vaihdoin tilalle samalta Teneriffan reissulta ostetun turistimekon. Halterneck olkain oli minulle ihan uusi juttu ja olen aina ajatellut, että se ei sovi minulle, mutta itseasiassa se näyttää ihan hyvältä! Korvissa minulla on omatekemät pähkinäkorvakorut. 


Tomin äidin puutarhasta löytyi tämä hurmaavan värinen kukka, joka oli aivan pakko saada filmille. Kukat olivat niin erikoisen ja kauniin väriset, että ne näyttivät lähes maalatuilta. 



Viimeisenä haluan vielä kertoa kiitokset Tomin äitille, joka antoi lahjaksi tämän ihanan Pentikin lasiastian. Tällä hetkellä purkki on käytössä vanulapuille meikkipöydällä, mutta sitä voi käyttää vaikka missä. Ja värikin on ihan lemppari!


7 kommenttia:

  1. Ihanat noi leggarit! Just tollaset inkkarihenkiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi leggarit oli kyllä aika yllätttävä löytö ja mietin kauan, että otanko vai en, mutta olihan ne nyt makeet!

      Poista
  2. Lempikukkani ja tuleva morsiuskimppukukkani <3

    VastaaPoista
  3. Hienot kynnet olet taiteillut! Mitä tuo glitteri on kynsissä, mistä olet tilannut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, vaikka tässä vast aharjoitellaan.
      Kynsissä oleva glitter on nded.istä tilattua karkeaa jauhetta. Alla on linkki tuotteeseen.
      http://www.nded.fi/kynsikoristeet/kimallejauheet/glitter-jauhe-karkea.html#tcnd_e5666b5b4cc5a35247d945b62dca0451

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...