16. lokakuuta 2012

Koulun opinnäytetyö

Voihan syysmasennus sentään.

Vettä vaan sataa ja aurinko pilkistää pilvien välistä vain muutaman kerran viikossa.  Aamulla on niin kamalan pimeää, että pitäisi olla taskulamppu, jotta näkisi mihin kävelee. Koirakin tuntuu ahdistuvan kotona, kun ei päästä joka päivä lenkille sateen takia. Tai ehkä olen vain ylisuojelevainen Robinin suhteen, kun koira sai pentuna keuhkoputkentulehduksen kylmän takia ja joutui syömään antipiotin. Mutta toisaalta, kyllähän ulkoilutan koiraa pakkassäälläkin, joten miksi en toppaisi koiraan kunnon lämpökerroksen ja lähtisi tuiskeekeen juoksemaan?

...nyt alkaa kuulostaan juttu niin mökkihöperöiseltä, että siirrytääs suoraan aiheesee ->

Koulun opinnäytetyö

Selailin kovalevyltäni kuvatiedostoja ja löysin kuvia opinnäytetyöstäni. Ja samassa tuli mieleen, että en ole lainkaan laittanut blogiini kuvia työstäni.

Tein lopputyöni MUKA VA -mallistolle (mallistoa myydään merkin suunnittelijoiden omassa liikkeessä Super Mukavassa, joka sijaitsee Tampereella Ojakadulla)
Opinäytetyöny oli siis MUKA VA -malliston klassikko Sisko-mekko, jota piti hieman työstää ja uudistaa.
Mekot tehdään kokonaan kierrätysmaterialeista ja minun kohdallani vanhasta lakanasta. Työ onnistui juuri niinkun pitikin ja olin tyytyväinen lopputulokseen. 


Alla ja sivussa on hieman kuvia työstä. Mallina toimii ystäväni Eerika ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...