Sivut

3. joulukuuta 2012

Häähumua ja shoppailuhumua

Super ihana päivä pyörähti käyntiin, kun heräsin lauantai aamuna klo 6.00 laittautumaan ja valmistautumaan Anjalankoskella järjestettäviin serkun häihin. Olin asettanut kellon herättämään tunnin liian aikaiseen (ajatuskatkos ilmeisesti edellisiltana), mutta mikä oli loppujen lopuksi melko hyvä juttu, sillä kiirehän siinä tuli jokatapauksessa. Kampaukseksi kietaisin nutturan, johon kieroin koristeeksi Milanosta ostetun kaulakorun.


Häissä oli palomies -teema, sulhasen ja morsiammen ammatin vuoksi. Kutsukortit oli askarreltu sammutusletkusta ja hääkakun päällä komeili liekehtivä talo ja paloauto. 
 Kun oli morsiuskimpun heiton aika, olin todella innoissani. Ja niin olivat myös kaikki muut naimattomat naiset. Jättäydyin suosiolla hieman takaa-alalle, koska olin nähnyt tyttöjen tanssiliikkeet aikaisemmin. Jos  sama energia taso olisi edelleet yllä saisin taistelussa vain mustan silmän ja pari katkennutta luuta. 

Jep, energiaa ja taisteluhenkeä riitti!

Kiitos Petrille ja Miralle ihanista häistä!

---

Rankan juhlimisen ja sen kaiken tanssimisen jälkeen oli ihana palata hotellille nukkumaan ja odottamaan innolla tulevaa päivää. Viimehetken ilmoittautumisen takia jouduin nukkumaan lisävuoteessa, mutta se ei yhtään haitannut, koska sänky oli parempi kuin meillä kotona.Hotellin aamupalan jälkeen suuntasimme kohti Novitan tehtaanmyymälää. Valikoimaa oli hurjan paljon ja muutama lankakerä sieltä lähti mukaan kotimatkalle. Kävimme myös Pentikin tehtaanmyymälässä, jossa oli myynnissä kakkoslaatua halvemmalla. Olisin halunnut ostaa kaikkea, mutta ehkä toisella kerralla. 


Mutta tämä oli ehkä näistä kaikista paras! MEGA MYYNTI AREENA! 7000m² alue täynnä kodin tekstiilejä, vaatteita, kenkiä sisustusjuttuja ja vaikka mitä, ja vielä alennetuin hinnoin. 
Ostin meille kotiin kolme taulua, kengät, punaiset kynttilänjalat (aijon maalata ne valkoisiksi) korvakorut, ja kynttilöitä. Ei sillä, että en olisi löytänyt enempää, mutta kun autosta loppui tila. 
Kannattaa ehdottomasti käydä jos liikkuu suunnalla. 


2 kommenttia:

  1. Miksi ei kuvia sun asusta? :( Tai siis mekosta.. odotin niitä koko ajan rullatessani alaspäin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Mulla oli päällä kyllä mun omatekemä mekko, mutta ei oikein ollu paikkaa missä kuvata, kun toi tila oli niin pieni ja joka paikassa oli ihmisiä. Hotellilla olis voinu ottaa kuvat, mutta tuli niin kauheen kiire, että ne jäi nyt ottamatta :D siksi ei ole kuvia asusta :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...