Sivut

20. joulukuuta 2012

Koiramäen Pajutalli

Viikonlopun Helsingin reissulla poikkesimme myös Jumbossa. Tosin ajaessamme sinne, loistavan suuntavaistoni takia jouduimme hieman hukkateille. Yhtäkkiä eteemme ilmestyi kyltti "Koiramäen Pajutalli". Päätimme käydä katsomassa minkälainen paikka oli kyseessä. Koiramäki siis sijaitsee Tuusulassa Vanhan Tuusulantien varrella maalaisidyllissä. Saapuessamme tilalle, ulkona oli kauhea lumimyrsky,  emmekä kiertäneet ulkorakennuksista kuin muutaman. Luulen, että kesällä paikka on todella kaunis tai ainakin paikan nettisivujen mukaan piha-alueella ja puutarhassa on paljon nähtävää. Ilman vuoksi kiirehdimme nopeasti päärakennukseen sisälle ja paikka oli aivan lumoavan kaunis ja kotoisa. 
Vanha maalaistalo oli täytetty pienistä sisustustavaroista ja ihanista matkamuistoista. Rakennuksessa oli myös pieni kahvila, josta sai vaikka mitä herkkuja. 

Suosittelen ehdottomasti vierailua Pajutallilla, jos matkustaa sillä suunnalla. 


Pajuveistosten ja kauniiden sisustustavaroiden lisäksi, Koiramäeltä löytyi myös eläintalli. Ensin luulimme että kotona ei ollut ketään, mutta sitten huomasimme muutaman mustan kanin heinien seassa. Tallin toisessa päässä oli isompi aitaus, jossa oli kaksi pientä röhkivää possu. Niiiin suloisia!


Kotiin tuliaisiksi ja joulutunnelman luojaksi ostin pajupossun, joka oli todella hurmaava. 
Ehkä kietaisen sen kaulaan vielä jouluisen nauhan ja kulkusen. 


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...