Sivut

14. joulukuuta 2012

Puiset kynttilänjalat

Olen nähnyt tänä vuonna sisustuskaupoissa todella paljon valkoisia puustasorvattuja kynttilänjalkoja. Varsinkin nyt Joulun aikaan. En kuitenkaan ole tällaisia kotiini ostanut, vaikka tarvii myöntää, että mieli on kyllä tehnyt.
Ennen kuin nyt...
Törmäsin punaiseksi maalattuihin kynttijänjalkoihin (siellä samasta megamyynistä, josta ostin vaikka mitä) ja ne maksoivat 1€ kappale. No perinteisellä suomalaisella "ostan nyt, kun halvalla saan" -asenteella kahmasin mukaan kolme kynttilänjalkaa aikomuksena hieman tuunata niitä kotona. 
 
 
Vaikka punainen väri oli valmiiksi erittäin kiva ja todella jouluinen, se toi mieleeni liikaa perinteiset sähkökyntteliköt. Joten punaisen värin oli aika lähteä. Hioin ensin maalipinnan pois, jonka jälkeen maalasin jalat. Minulla oli kaapissa valkoista ja ruskeaa sraytä, joita käytin molempia.
 
 
Annoin maalin kuivua ihan rauhassa muutaman päivän, ennen kuin aloin koristella kynttilänjalkoja kummemmin. Aluksi suunnittelin, että kuvioin maalitusseilla jotain uuteen maalipintaan, mutta ehkä sitten toisella kerralla. Päädyin ottamaan helmipakkini esille ja koristelin kynttilänjalat puuhelmillä sekä hieman koristeellisemmilla hopeisilla välihelmillä.
Sitten Joulun jälkeen kun/jos kyllästyn näihin, niin voin aina koristella kynttilänjalat uudelleen :)
 

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...