Sivut

28. joulukuuta 2012

Vuosi 2012

Vuosi 2013 on enään muutaman päivän päässä ja uskon, että tulevasta vuodesta tulee aivan mahtava. Blogini on muuttunut paljon kuluneen vuoden aikana, niin sisällöltään, kuin ulkonäöltään. Ja niin on myös kirjoittajakin. Vuonna 2012 valmistuin vaatetusompelijaksi, muutin uuteen isoon asuntoon, tein paljon hienoja vaatteita ja ompeluita (joita en vieläkään usko itse tehteeni), sain vakituisen työpaikan ja olen viettänyt paljon ihania hetkiä rakkaani, perheeni ja ystävieni kanssa.
Päätin tehdä vuodesta 2012 pienimuotoisen yhteenvedon, johon olen koonnut muutamia juttuja, joita olen vuoden aikana puuhastellut.

Enjoy!

-   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   - 

Ompelu

Uuden koulutuksen ansiosta pystyn loihtimaan jos minkälaisia vaatteita ja ompeluita. Opiskeluaikana tein koulutöiden lisäksi paljon vaatteita myös vapaa-ajallani ja kehittyminen todella näkyi töissäni. Esimerkiksi en olisi vuosi sitten ikinä uskonut, että osaisin nyt tehdä korsetin. Muita näyttäviä töitä olivat syntymäpäivämekkoni, valmistujaismekkoni sekä vihreä jakku.
Blogissani ei tänä vuonna ole näkynyt paljon koruompelua, mutta voin sanoa, että helmipakkini on viimepäivinä ollut käytössä todella tiuhaan.
Niinkuin olen aikaisemminkin maininnut rakastan yli kaiken "vanhasta uutta" projekteja. Niitä on näkynyt paljon lähiaikoina. Esimerkiksi uudistettu rahi, vanhasta sateenvarjosta Robinille sadetakki, uudistetut kynttilänjalat sekä vanhasta miestenpaidasta putkikassi.
Myös kaveripiirissäni on paljon käsityöistä kiinnostuneita. Keräsimme syyskuussa pienen DIY-porukan, jonka kanssa teemme yhdessä projekteja ja opetamme toisillemme uusia asioita. Yhtenä projektina kokeilimme klipsipussukan tekoa ja jäin siihen aivan koukkuun. Tilasin netistä erilaisia kukkarokehyksiä ja nyt olen valmistanut muutaman ja olen pääsemässä vasta vauhtiin.


Kodin sisustus

Uuden asuntomme myötä olen päässyt sisustus hommiin oikein kunnolla. Luukkumme on huimat 80,5 m² (edellisen 27 m² sijaan)  ja suunniteltavaa ja sisustettavaa oli todella paljon. Kaikki ei läheskään vielä ole valmista, mutta onneksi hiljaa hyvä tulee. Asuntomme on rakennettu vanhaan tehtaaseen, jonka takia huonekorkeutemme on noin 3-4 metriä. Korkeus on todella haastava juttu varsinkin verhojen ja lamppujen vaihdon kannalta.
Olemme käyttäneet sisustuksessa paljon edellisten asuntojen kalusteita, mutta myös ostaneet uusia. Tomin vanhemmat maalasivat meille vanhan keittiönpöydän valkoiseksi ja me päällystimme tuoliin nahkaistuimet. Olemme siis tehneet paljon sisustusjuttuja itse, joka tekee asunnostamme juuri meidän näköisen.


Hiukset ja kampaukset

Naisellisuus ja kauneus ovat aina olleet minulle tärkeitä asioita. Rakastan laittautua juhliin ja illanviettoihin ja joskus viihdyn meikkipöytäni ääressä tuntikausia. Isäni on joskus kysynyt minulta, kun kuvasin vaatteitani ja kampauksiani pikkutyttönä että "Mitä järjeä tossa itsensä kuvaamisessa on?" No on paljonkin! Ensinnäkin rakastan valokuvaamista yli kaiken ja sitäkin enemmän katsoa ja selailla aikaansaannoksia. En siis pidä itseni valokuvaamista mitenkään itserakkaana, vaan yhtenä taiteen muotona.
Hiuksiani olen laittanut niin kauan kun ne kasvoivat päässä ja siitä eteenpäin minulla on ollu aina pitkä tukka. Kampauksia olen myös aina tehnyt itselleni sekä muille. Blogini kautta olen enemmän alkanut ottamaan kuvia hiuksista ja kampauksista, ja hyvä niin sillä näitä on aivan ihana katsoa jälkikäteen.

Kynnet
Aivan uusi harrastukseni on rakennekynnet. Kävin kesällä serkullani laitattamassa kynnet hienoiksi ja innostuin itsekin puuhasta. Selasin netistä kymmeniä, ellen jopa satoja videoita ja opettelin itse kynsien teon. En voi tosin sanoa, että osaisin vielä kunnolla niitä tehdä, mutta kokeilujen ja tekemisen kautta oppii parhaiten. Omien kynsien lisäksi olen laittanut myös perheeni ja ystävieni kynsiä.

Robin

Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäimpänä, hieman kuvia Robinista.
Elämäni pieni rakkaus pikku Robin täyttää kalenteriani siinä missä muutkin ystäväni. Koska Robin on niin pieni, hän tarvitsee talveksi vaatteita, joita minä olen oikein mielelläni tehnyt. Tosin koira löytyy aina keittiön pöydän tai sängyn alta kun otan talvitakit esille, mutta ehkä Robin ei ymmärrä omaa etuaan ;) Lisäksi olemme alkaneet käydä Robinin kanssa koirapuistossa. Bongasin netistä chihuahua ry.n Facebook sivuilta, että Hakametsän koirapuistolla on chihuahua tapaamisia. Olemme käyneet siellä jo monta kertaa, mutta talvisin puistoilu ei ehkä ole paras harrastus. Odotamme siis innolla kesää, jotta pääsemme oikein pitkille lenkeille sekä koirapuistoon.  


Sitten kuoharit auki ja Uutta vuotta viettämään!

1 kommentti:

  1. "Viimeinä, mutta ei todellakaan vähäimpänä"?! :D
    Olisko kuitenkin että Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä...? Haha :D

    Mutta onhan tää ny kovasti kiva ja ihana postaus<3 Hyvin onnistuit!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...