Sivut

4. helmikuuta 2016

Luonnonkosmetiikkaa Tallinnassa vol 3 - SIGNE SEEBID

 Toinen tuote-esittely Mimesis -myymälässä oli luonnonkosmetiikka valmistaja Signe Seebid. Tämä perheyritys huokuu rakkautta ja intoa tuotteitansa kohtaan ja se myös näkyy. Yrityksen henkilökunta koostuu perheenjäsenistä ja yhdestä hyvästä ystävästä. He valmistavat tuotteensa omassa työpajassaan ja käyttävät valmistuksessa vanhoja eurooppalaisia reseptejä. Yritys valmistaa heidän omien sanojensa mukaan "luonnon kosmetiikkaa kylpyhuoneeseen".
Esittelyn meille piti itse Signe, joka oli aivan vallattoman hurmaava persoona. En meinannut saada silmiäni irti tämän neidin vaatteista. Ihania yksityiskohtia ja näin ompelijan näkökulmasta mielenkiintoisia suunnitteluratkaisuja ;) Signe näytti, kuin olisi itse yksi  yrityksen ihastuttavista tuotteista. 

Kopioin tähän alle yrityksen nettisivuilta suoran lainauksen, joka kertoo hieman heidän toimintamallistaan: 
"Signe Seebid OÜ virolainen luomukosmetiikan valmistaja. Yhtiö käyttää laadukkaita raaka-aineita kosmetiikan valmistamiseen ja missä mahdollista myös kotimaisia ​kasveja. Tuotteiden tuoksut antavat luonnolliset eteeriset öljyt ja yrtit ja myös väri tulee luonnosta - kasvista, oksidista, savista. Tuotevalikoimaan kuuluvat; saippuat, kylpymaidot, kylpysuolat, kylpymuffinsit, kylpyvoiteet, vartalon kuorinnat, kehon voiteet, kehon kosteuttajat, eteeriset öljyt ja kehon öljyt.
Yhtiö huolehtii ympäristöstä ja vähentää ympäristövaikutuksia koska luonnonkosmetiikkaa on pakattu kierrätettäviin materiaaliin - lasipakkaukseen ja uudelleen käytettyyn paperiin. Yhtiö on liittynyt pakkausten kierrätyksen organisaatioon."


En ole vielä päässyt kokeilemaan heidän tuotteitaan, mutta lupaavalta vaikuttaa!

1 kommentti:

  1. Signe oli kyllä niin valloittava nainen ja yrityksensä niin sympaattinen!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...