Sivut

20. helmikuuta 2016

Villasukat - Schachenmayr, Regia

Löysin Joulun aikaan aivan ihanan langan Lankamaailmasta ja päätin tehdä siitä villasukat joululahjaksi. Lankaa löytyi muutamasta eri väristä ja sen valmiiksi kirjava väritys näytti tekevän kauniin kuvion neuleeseen. Tällaisissa valmiiksi kirjavissa langoissa suosittelen aina tekemään harjoitustilkun, jotta silmukat olisivat täydellisiä. Täsmällisyyden ja tasaisuuden tärkeyden huomaa vasta siinä vaiheessa, kun alkaa tehdä toista sukkaa, josta pitäisi saada identtinen edellisen kanssa. 

Lanka oli Schachenmayr - Regia väri 03656 

75% villa, 25% polyamidi
150g = 375m
puikot nro 3-4
konepesu 40°

 
Tein laskelmia sukan valmistumisesta ja itselläni meni näiden tekoon noin 27h ja sukissa on noin 25 000 silmukkaa.  Aikamoinen työ, näin jälkikäteen ajateltuna. Mutta selvisin!

3 kommenttia:

 1. Onpa ihanat! <3 Enkä voi käsittää miten oot saanu noin tasaiset noista! PS. Miksen oo huomannu tota uutta banneria aiemmin? Koska oot sen vaihtanu? Ihana sekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihdoin sen tossa vuodenvaihteessa :) Ajattelin jos sais blogi alleen vähän uusia tuulia.

   Poista
 2. Ihanat sukat, oikeestaan aika tyylikkäät. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...