Sivut

14. helmikuuta 2016

Robin Photoshoot


Loppuviikko on mennyt sohvan pohjalla kuumeen kourissa ja jo muutamassa päivässä alkaa tulla niin mökkihöperö olo. Telkusta on katsottu leffat ja sarjat läpi ja wii-pelitkin on käyny melko tutuksi. Olin laittanut joskus talletukseen Victoria´s Secretin Swim Specialin ja voin kertoa, että tuli aikamoinen kuvauskuume sitä ohjelmaa katsoessa. No näin talvella ja varsinkin kipeenä, ei kauheesti kuvattavaa ole, mutta onneksi pikku chihuni Robin on aina käytettävissä.
Robin on niin niin suloinen, että voisin kuvailla häntä vaikka joka päivä! Robin ei ole ehkä samaa mieltä, mutta mamilla on aina keinonsa, varsinkin kun on herkut pelissä ;) 

 
 
Tässä viimeisessä kuvassa Robin esittelee komeaa selkäharjaansa, jonka se nostaa aina pystyyn, kun tulee tiukka tilanne. Onneksi tällä kertaa se oli vain teevesi, joka kiehui keittiössä, eikä murtovaras, niin kun pikku-R sen ehkä ymmärsi. Mutta onhan se kiva kun kotona joku suojelee ja tulee turvallinen tunne ;)

JA HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE!
Muistaa suukotella ja halailla läheisiä!

3 kommenttia:

  1. Voi mikä ihanuus! Varsinkin tuo neljäs kuva on jotenkin pysäyttävä. Ihanaa ystävänpäivää sinulle! :)

    VastaaPoista
  2. Oi, miten suloinen Robin on <3 Chihut ovat kyllä ihania lemmikkejä... Meillä kotona Robinin näköinen Susi ja Tiikeri :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...