Sivut

12. helmikuuta 2016

Ravintola F-hoone - Tallinna

 Pitää laittaa vielä kosmetiikkapäivitysten perään vielä yksi Tallinna kirjoitus. Nimittäin nämä Tallinan ravintolat. Joka ikinen kerta kun olen Tallinnassa käynyt ja syönyt ravintolassa, olen hämmentynyt ja yllättynyt erittäin posiviivisesti. Täällä nää vaan osaa!
Kävimme kosmetiikkavierailujen välissä lounaalla Telliskivi-keskuksen vieressä sijaitsevassa F-hoonessa. Ravintola sijaitsee siis Kalamajan boheemilla tehdasmaisella alueella. Ulkoapäin rakennukset ovat uskomattoman kauniita, mutta samalla hieman rähjäisen ja aution näköisiä. Mutta ei pidä antaa julkisivun huijata, sillä rakennuksiin sisään astuessa aukeaa uskomaton näky. 


Ja tältä ravintola sitten näytti sisältä. Ravintola oli helposti ainakin 5 metriä korkea ja sisustus oli USKOMATON. Erilaisia pintamateriaaleja ja värejä oli käytetty rohkeasti, ja huonekorkeus teki ravintolasta arvokkaan ja tunnelmallisen. Tarjoilijat olivat energisen rentoja ja myös työilmapiiri näytti olevan leppoisa. Hinnat oli suomenhintoihin huomattavasti matalemmat. Esimerkkinä itse söin ison kanasalaatin ja jälkiruoaksi maailman herkullisimman suklaajuustokakun, ja hinta oli 9,5€.
Annokset olivat kauniita ja maistuivat taivaallisille. Suosittelen!


 Olen pitänyt sokerittoman tammikuun, mutta tämä oli ainoa repsahdus jonka sallin itselleni. Eikä kaduta sitten murun vertaa (...tai ehkä vähän :D)

2 kommenttia:

  1. Siis nämä suklaakakuthan oli viereisessä pöydässä... ei meidän. ;)
    Ihan huippu F-Hoone! Pakko päästä toisenkin kerran. Uskomattoman halpaa ruokaa ja kuitenkin herkullista.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...