Sivut

8. helmikuuta 2016

Luonnonkosmetiikkaa Tallinnassa vol 4 - Harmoonikum


Viimeisenä vierailukohteena meillä oli Viimsin kartanossa sijaitseva Harmoonikum -keskus. Kolean sään ja lumessa tarpomisen jälkeen oli taivaallista päästä tunnelmalliseen maalaistupaan. Huoneen laidalla rätisi takka ja tuoreen sämpylän tuoksu täytti tuvan. Ahh...
Harmoonikum-keskus järjestää erilaisia seminaareja ja työpajoja asiakkailleen. Heiltä löytyy myös Eco-spa, joka hoitaa sekä kehoa, että mieltä. Ja terveys Shopista saa ostettua omaan kotiin Virolaista luonnonkosmetiikkaa. 
Meille oli järjestetty orgaanisen kosmetiikan työpaja, jossa pääsimme valmistamaan luonnonmukaisen vartalokuorintatuotteen ja vartaloöljyn itse. Tuotteiden valmistus oli hauskaa puuhaa, vaikka välillä oli vähän epäselvää mitä aineita tuli sekoittaa keskenään ja mitä ei missään nimessä saanut laittaa samaan purkkiin. Työpajan ohjaaja kertoi meille erilaisten öljyjen ja tuoksujen vaikutuksista mieleen ja kehoon. Jokainen sai valmistaa oman tuotteen, johon sai valita vaikuttavat aineet ja tuoksut omien mieltymysten mukaan. Itse taisin valita tuoksuista appelsiiniä, kanelia ja ylang ylangia. En ole vielä testannut öljyä, mutta innolla ja jännityksellä odotan miten se toimii ja ennen kaikkea, miltä se oikeen tuoksuu iholla :D


Yhteenvetona Tallinnan luonnonkosmetiikkareissu oli aivan ihana! Sanoin ystävälleni hotellihuoneessa, että täällä on ollut niin kivaa, etten halua, että tämä päivä loppuisi ikinä :D Mukava seura, uusia mielenkiintoisia asioita, uusia kosmetiikkatuotteita, herkullista ruokaa, täydellinen hotellihuone (ja erityisesti hotellihuoneen sänky), hotelliaamiainen ja tunnelmallinen Tallinna. Ihanaa! 
Kiitos ja kumarrus erityisesti Mari-matkakumppanille!

1 kommentti:

  1. Kiitos kun lähdit kaveriksi, vaikka pyyntö tulikin vähän pienellä aikataululla. :) Joskus on kiva lähteä reissuun extempore. Oli kyllä todella hauska matka ja kivaa ja mielenkiintoista tekemistä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...